3 in 1 Track freund

IN CASE OF 3 in 1

 

CRAVE: Let’s Do Woodoo

MIND Records = electro-punk-wave label a távoli japánból.

A 8 inches(!) lemezke tartalma alapvetően 2 trap nótából és egy mutánsabb, breakesebb, zajosabb harmadikból áll össze (ez az én kedvencem). A Let’s Do Woodoo úgy szól, mintha egy tunning Honda Civic kagylóülésében lazulva éppen megnyernél egy gyorsulási versenyt a Soroksári úton.

Carcass Identity: Essential Horror

A brüsszeli deep web két prominens figurája Bear Bones Lay Low (lásd még friss Tav Exotic) és Carrageenan (lásd még Cold Moss) összeállt egy füstös kis Ep-re, az olasz Random Numbers meg köszönte szépen és kiadta vinylen. A végeredmény dubba mártogatott ipari lüktetés, sneaky bass lineok és sötét filmes pszichedélia. A napsütéses órák számát egy kezemen meg tudom számolni.

Black Zone Myth Chant: Black Zone One

A rennesi Black Zone Myth Chant felvette a táncoló fekete lakkcipőjét és kijött (Winged Sun Records) egy tűzforró 12 inchessel. A tőle megszokottól egy-két fokkal tánc orientáltabb Ep fémesen csillogó footwork-szerű moduláris grooveok, lepitchelt vokál fragmentumok és gyilkos dobok násztánca, igazi masterclass a bass music vadhajtásait előnyben részesítőknek. Feu au Club.