Live at Lärm / Adam Krasz

Február 29-én két olyan crew is fellépett Budapesten, akik műsort csinálnak a Lahmacun rádión. Az egyik a Berosszulás (a Kriptában léptek fel, műsoruk az Üdcsi), a másik a Műhely (a londoni Rommeket hozták a Lärmbe, műsoruk a Műhelycast). Nem tudom, hogy G.-n és rajtam kívül hányan mentek aznap vagy bármikor a Kriptából a Lärmbe, de a kombó nem is olyan értelmetlen (mármint a hc punk vs techno).

A vendég előtt játszott Adam Krasz (nyitó képen jobbra). Ez a poszt lehetne a duálisa egy nem régi, szintén Adam Kraszról szóló írásnak, ahol is nyugodtan ül és lassan drónt csinál. A Lärmben is az IBM volt az eszköz, csak most mint dj setup, kontrollerrel. Négy dekken szóltak technok és egyéb zajos kiegészítők. Az első két trekk gondosan egymásra gyógyítva ez a Draag és a következő CE vers volt:



Az eredmény egy szép technóda: lábdob, fémes villódzás, és egy faszi para mormolása. Egy óra szerény, steril és zajos techno őrjöngés következett, ami fenn is maradt és amit ma 18 órakor leadunk az MMN műsorban a Lahmacunon (www.lahmacun.hu).