Gnork – Intergalaktik Konga: Gnork a friss Outskirts-ön (“label specialised in all things interesting, unfinished, imperfect or wierd”) kazizik. Ez róla tényleg egy intergalaktikus konga klassz baselinenal.

Új Bála — Romantic Paris Every Night: Új Bála visszatér egy rilízetlennel. A tag pedig “mr.muscle’s lonesome hard drive wank”. Jó Ki Nyer Ma kérdés. A szonik élmény hibátlan. Via SoundCloud:

S Olbricht — Rioppa: S Olbricht is visszatér, mitöbb föltámad, egy szép dallammal és egy keveset mondó “deep house” taggel. Via SoundCloud:

Buttechno — Poleva: Cukormáz. Buttechno siklik tova, ez a Trilogy Tapes-en fog megjelenni. Via SoundCloud:

White Wigwam – Zrnění: Ilyen tuti képeket lehet találni, ha rákeresünk a címre. Azt csiripelik, hogy nemsokára felénk jár a W. Wigwam.

Gosheven — Excluded and Abused: gosheven az Urbanplayernek: “Évek óta én is dolgozom egy gosheven elnevezésű projekten, a munka egy része hamarosan meg fog jelenni egy angol kiadónál, az Opal Tapesnél. Ez arról szól, hogy a gitáromat addig-addig farigcsáltam, amíg egy olyan állapotba nem került, hogy gyakorlatilag bármilyen hangolásban meg tudom szólaltatni.” Via SoundCloud:

Az összes szám playlistje: itt (csak SoundCloud).