ooo – Sleeping:ooo aka Whirl of Beat, Csernovszky Márton, a Best Bad Trip tag kísérleti projektje”. Más az ooo mint a Best Bad Trip. Szép a Sleeping. Az EXILES-on jelent meg. Via SoundCloud:

Leap – Bermuda: Leap basszusos (mű)fajokra koncentrál, most az ASANnál egy dub-fajra. Via SoundCloud:

Grema – I’m Gonna Get You: Grema csinált kiadót, a Pæonï Music-ot, meg rajta egy első vinylt is evvel a jó kis kintlevős nyár aligvárós slagozós táncraperdülőssel. Via SoundCloud:

Alley Catss – 顔森: Szép a cím is. A magyar producer újra jó társaságban a Sea Weed Records új több szerzősén.

Neon Moloch – Era Posthuman: Az új név (Neon Moloch) egy kapitalista disztópia képe, emberevő bálványok és tokió neonjai. Új a hangzás is, ami “ami mondjuk olyan hangulatot kelt, mintha egy vámpír éjszaka vezetne egy japán versenyautót napszemüvegben.” Via SoundCloud:

RDMA – Blue in Green: Visszatérő német a magyar Tape Hiss-en. Bakelit. Ez a Kék Zöldben az offbeates B oldalról szól. Egy igazán szép lopakodó darab. Via SoundCloud:

Nostique – Prime Mover: Két berlini skac a Nostique, Schwerelos buli crew törzstagok, százezer nagy bulikát szerveztek, közben techeket meg houseokat írogatnak, meg techousokat. Egy helyi-pöti kiadón, a Lok-on startolják az első formális kiadványt, erről ez egy gurulós naplementében vodkamatézős dolog. Via SoundCloud:

Az összes szám playlistje: itt (csak SoundCloud).