1-1110 – ambivalent: Bor Benjámin neve egyesek és nullák, adja magát a bináris számítógép analógia. A track tag pedig azt mondja, hogy vallás és spiritualitás. És most hallgassátok meg az ambivalenst. b.p. Via Soundcloud:

Gryllus Ábris – Post_ 3: hogy miért poszt, az nagyon is nem véletlen. Ezzel a Farbwechsel is talán posztul (Nach-Farbwechsel). Ebben a harmadik trekkben olyan sok energia van, ami arra utalhat, hogy a poszt nem a kihűlés korszaka lesz. b.p.

Jeremiah Soft – Heatwave Ciclesonide: Jeremiah szerelmes. Kis se találnád kinek a side projektje ez. Annyira tűnik komolynak, mint mondjuk a Caro filmek. Van kazin is, ezzel az art workkel. b.p.

Finn – Sometimes The Going Gets A Little Tough: néhai William megmondta: When the going is smooth and good, many many people will be your friend. Na de ha nem az, akkor tough. Ez egy teniszes EP, ez egy teniszes blogb.p. Via Soundcloud:

Sematic4 – Dubstar: a csillháb hétre egy nemelektró “star” Semától (aka Ozon), szép mélyek, szép beat, szép kompozíció. b.p. Via Soundcloud:

Kristof Kelemen – Our Sins (orthodox song edit): december 24-én minden ér, pláne a jó mézes. Kelemen Kristóf tribal/world groove boxa most ezt az ajándékcsomagolós house-t dobta. b.p. Via Soundcloud:

DJ Shark – Future Music: ez itt jungle a jelenkorból (úgy ahogy), amit jól körüljár ez a werkinterjú az Impulsecreatoron. “Ha lenne egy jó oldskool jungle parti, szóljatok, arra szívesen elmennék“, mondja Shark (aka Gnork). Arra sokan. A számot egyébként Legowelt remixeli, ígéretesen (hopp). b.p. Via Soundcloud:

Playlist (csak Soundcloud): itt.