Dj Köd – Jungle Hell: egy PÉNZ krú tag új alteregójának dzsungel jungle újsága. (SC)

LENSERPENT –  Stupid Looking Grin: titkozatos producer gabber számsorából egy. (SC)

DJ R. Tango – Claws (Basic House No Cute Rub): a kicsiaborsdeerős Tapes Sublimating kiadó második kazettája után egy újabb, DJ R. Tangotól. Ez nyersebb bors, lásd pl. a köv. remix az Opal Tapes főnöktől. (SC)

Új Bála – Blues Machine Audio Sample I: Maneki-neko a japán szerencsét hozó macsek. Maneki Necro pedig az új Új Bála kazi címe. Noise/drone/exp. és blues-ok. (BC)

J.Mono – crap acid11: új J.Mono bakelit után kicsit más tónus az EXILES digitális kiadójának. (SC)

skogn – EuroStuff#5: a skogn impró más mint a nem annyira impró, az ambiens talán találó. A cím a híres “eurorack”-el lehet összefüggésben. (SC)

Palmovka – Tristes Tropiques: Palmovka mint zenész internetes láthatósága visszafogott, élő fellépésekben (itthon és nem itthon) és mozgalmilag (BABA VANGA, Easterndaze) aktívabb. Egy szép trópusi szám kerül most elő az új daddypower mégújabb megakompilációján. (SC)

A i w A – QQ n try: A i w A szinti-imprós felütése a Quietus műsor Spool’s Out első kompilján. A félig bécsi félig új Bezirk kiadó megjelenése (nagyon bécsi nagyon kiváló kiadó név). (SC)

tigrics – tata trek17 (end cut): tigricst nem kell bemutatni, vagy ha be kell, annak nem itt van a helye. Egyre-másra új trekkeket lő föl a felhőbe, pl. nemrég ezt a kecsességet. (SC)

Střed Světa – dok167: a BABA VANGA cseh-bolgár-magyar tengely új Střed Světa teasere. BABA VANGA house! (SC)

Loto Retina – Galactique Dune feat. Asio Otus: “Zene egy escheri játszótér örök fogságához a virtuális valóságban.” (Asio Otus). (BC)

Zsolaa – Porlasztó /prod: Dope/: Zsolaa keresztapásodik, asztala teli projektekkel (az egyik legönzetlenebb a beatgyár S/M), most egy legköltségmentesebb passzentos videóval, beattel, és zsolaareppel: ide youtube katt.