Tharsis Shelter Unit – Start Transmission: Brokntoysnál mindig ilyen next level dolgok vannak. Zsáneren belül de olyan minőségben, hogy mittudom én DJ Stingray gondolkodás nélkül berakja a táskába, mielőtt útnak indul. I.P. IN CASE OF STARTING TRANSMISSION

suicidal assassins – dripping (prod. seazers): A poszt-irónikus autotune a zeneművészet jeles darabja. Szomorúan vidám hangzású, a vicc és tragédia határterületeit benépesítő alkotás. H.L.
IN CASE OF AUTOTUNE (Via Soundcloud)

Metrist – On Golden Seize: Már ég a napmelegtől a kopár szík sarja amikor odajön a macska Luke Vibert I Love Acid videójából és megkérdi mi újság.
-Mi újság haver?
-Nem tudom haver eddig a percig szívvel lélekkel verettem, de most mintha már csak ironizálnának a végtagjaim…
-Értelek haver, túltoltad de még rátennél. Egyet se félj, hoztam neked egy beatet, ez majd segít felépíteni önmagadat.
I.P. IN CASE OF TÚLTOLTAD

Wilted Woman – Accepting Motten: Ren Schofield aka Container gondolt egyet és új életet lehelt megboldogult Ijustlivehere kiadójába, mely a reinkarnáció során a keresztségben(itt én most összemosok dolgokat) a Plastic Bags nevet kapta. Makacsul kazettán, továbbra is. Az első kiadványt az egykori providenci(azóta berlini) homie Wilted Woman(Lizzie Davies) szállítja, ‘Accepting Motten’ esetében olyan 1:45-ig minden a legnagyobb rendben halad, szép tapsok vezetnek álmos housetáji beat ballag, aztán belép az a bizonyos ügyifogyi motívum amitől porszem kerül a gépezetbe, a dobos megvadul, és egy 8 bites Eli Keszler módjára szétpergőzi a maradék egy percet. I.P.
IN CASE OF UNWANTED DESIRE (Via Soundcloud)

Soundcloud playlist itt.