Floorplan — Let The Church: Detroitot a legtöbben még ugyan nem látták (Frankfurtot sem), de a technója (virslije) globális sláger (a frankfurti virsli sajnos nem Frankfurtból származik). A gospel is inkább legenda, mint konkrét élmény. A LavaLava július végén bulit tart, ahova személyesen a detroiti Robert Hoodot (Floorplan) hívták meg, akinek egy friss power-gospelje a ‘Let The Church’. b.p. Via Soundcloud:

Új Bála — Ipanema Acid Beach: az új fényevő (high) society albumról szól a nóta és pörög a film. Nem csoda, hogy Új Bála elvágyódik (más világokba, de min. más kontinensre), de ezt most hagyjuk. Amúgy Rión kívül egy csomó helyen lépeget fel, pl. nemrég Pohodán (szlovák) és Tauronon (lengyel), korrekt line-upokban. Az angol czaszka kiadón jelenik meg és a francia Le Drone streamelteb.p. Via Soundcloud:

PREMIER: aalocx – dice assist: Asztalos Alex aka aalocx készülő EP-jéről a dice assist a második szám. A PLUTO Sound adja majd ki. A számot a Panel Surfers Fecó ghettoblastere ihlette, ami bár működésképtelen, izgalmas mechanikus hangokkal bír, és ezek képezik a hangi textúra alapjait. A kapcsolódó videó a szegény ember drone reptetése, Japán felett, Google Earth segítségével, 2003 körül. A videó felvétele közben a lassú mobilinternet miatt az épületek csak silány minőségben rajzolódnak ki. b.p. Via Soundcloud:

Az összes szám playlistje: itt.