Kristof Kelemen – March: Kristóf Kelemen új ‘Lost in Labos’ EP-jéről a Március. Képzelj el egy panziót, a ‘Rivierát’. Amibe az éjszaka folyamán rajtaütés szerűen beköltözik egy indián törzs. Természetesen Montenegróban. b.p. Via Soundcloud:

Roll the Dice – Under the Arches: Svéd arcok, monumentális hangok (film meg zenekar), az új album annyira, hogy egyenesen a globális politikai instabilitást tematizálja. Viccesen off-topic a cover. Ebben pedig jók a mélyek. b.p. Via Soundcloud:

PREMIER: Norwell – Celestial Bodies (Imre Kiss ‘Crisis ’91’ Mix): Csak itt csak most csak-csak: mint a fehér holló, oly ritka a magyar dzsungel. Imre Kiss Crisis Soundsystem tag, ami kacsingat a műfajjal, de a kiadás az más. Most Norwellt remixeli az új Dalmata Daniel vinylen, ki se látszik a dzsungelből. Június 18-tól terjed a korong, addig itt ez a full-length digitális, egy big-time táncraperdítő! b.p. Via Soundcloud:

theclosing – CMB: a bécsi theclosing 23-án az usa-i Filthy Brokeon megjelenő dents-éről egy tízperces droneambient, tájvideóval és a must-see Rhizben album release partyval és Thavius Beckkel, a brooklyni e-hiphoppossal. b.p. Via Soundcloud:

Lee Kajko – Yurikamome Line: Lee Kajko a márciusi UH demón is hasonlókat játszott, az is jól szólt, ez is, downtempók, ambientek, sample-ök, most japán, akkor volt német, stb.. A Yurikamome line egyébként nem fiktív, Dél-Tokióban, az öböl areaban kanyarog. b.p. Via Soundcloud:

Annanan & Maroje T. – I Am:  a Pinkman Mo.-n ismertebb lehet DJ Overdose Dalmata Daniel megjelenése miatt, volt Lärmes ‘showcase’, ilyesmik. Annanan egy berlini lány-fiú duó, a lány creepy-n énekel, közben a srác, ezen az új Pinkman lemezen, a jugó-brooklyni Maroje T.-vel együtt mindenféle elektrós-beates csalafintaságot rendez köré.  #nightmare #sex b.p. Via Soundcloud: 

Drvg Cvltvre – Dead And Gone: tökéletes választás szalagavató tánchoz, vagy Lynch az új Twin Peaks 8. epizódba Nine Inch Nails inkább ezt válogatta volna be. A ‘Dead And Gone’-t a Repitch legutolsó válogatására csinálta a jó szellemű, holland polizsánerista, Vincent Koreman – szalagavató pitchhez a ‘Drvg Cvltvre’ név helyett az eredetit javasoljuk. b.p. Via Soundcloud: 

Az összes szám playlistje: itt.