A Kilenc Legebb 2016 (#1)

1. LEGPIONÍRABB POSZT

2016. május 9-én megjelent a blog első cikke. A blog azóta folyamatosan nőtt csapatban, portfólióban, és követőben. Összesen eddig majdnem 60 saját tartalmat posztoltunk. 

2. LEGTETSZETŐSEBB ALBUM

2016. november 17-én jött ki Demdike Stare Wonderland című lemeze. Nekem ez az év egyik highlightja, mert tánc zene, okos és nagy részben giccstelen.  

3. LEGTRÚBB FESZTIVÁL

Az idei UH feszt az év egyik legjobb zenei projektje volt, színes és minőségi mind helyszínben, mind zenében. Ketten is írtunk róla anno. 

4. LEGPAPARAZZIBB INTERJÚ

Erik a koncertje után csípte el Dasha Rusht és kanyarított a beszélgetésükből egy tuti interjút, amit egyébként Dasha is megosztott és amit ha minden igaz több mint 2500-en néztek meg.  

5. LEGTRASHEBB PODCAST

A blog “trashcastja” olyan lemezeket szerepeltet, amiktől már jobb lenne megszabadulni. “Vinyls I’d Like to Sell”, a VILS. Fiba kezdte

6. LEGKELETIBB REVIEW

Egy moszkvai srác útban a szupersztárság felé, Buttechno. Szerintem a legjobb lemeze az újra is nyomott Sport, a blogon egy másikról jelent meg ez-az

7. LEGSIBIDUBIBB VIDEÓ

A vívós. Csilla, Zsófi, Peti felvette a nyerseket Kristóf kamerájával. Sokan eldobták, mert nem illett vagy nem tetszett. Gergő felvette és Franck zenéjéhez egy különlegességet formált belőle. Franck-t egyébként az UH-n ismertük meg. Gergő azóta rezidens blog videós

8. LEGRAGADÓSABB MATRICA

Andrew Peklertizedik Electrify-on zenélt és vetített, de még hogy’! A vetítésből egy képnyit pedig a blog rendelkezésére bocsátott, amit azóta is a névjegykártyánként használunk.  

9. LEGMEGTISZTELŐBB PANEL KÉP

Sabrina Rattéval Berlinben a Bei Ruthban egy Le Révélateur

koncerten találkoztam. Sabrina egy videó művész és a Le

Révélateurban ő a “vetítős”. És mit ne mondjak, szipiszupi képeket csinál és volt oly’ kedves nekünk adta az egyiket, hogy a zászlónkra tűzzük.