Track Friends /július

Caterina Barbieri – Virgo Rebellion: Caterina és narrátora itt a reverbről beszélnek, hasonlóan mint Daisy, csak utóbbi kicsit kompaktabb, mégis csak robot. Alábbi darab egy ‘Contemporary Italian Electronic Music’ alcímű VA-ról szól, egy nagy berlini kiadó adta ki. (Via Soundcloud)

n o a h s t a s – preparefor: n o a h s t a s Barta Bence MŰTŐ művész és kurátor producer neve, abban a MŰTŐ-ben, ahol zene nélkül nincs kiállítás; sőt, kiállítás nélkül is van. Másfél éve az in fear of not még laptoppal készült, most a preparefor setup (Boomstar és Korg szintik, Tascam mixer, effektek) már csak nyomokban (“effektjeiben”) digitális. A hangzás megmaradt, talán kicsit még koszosabb lett. (Via Soundcloud)

DJ David Goblin – In Da Club: Belga kollázsszörny az Ork Muzik. Szerintem az otthon felejtett Radja Nainggolan keverte bosszúból. Kiadja a PRR!PRR!. Egy ideje én is már csak hangutánzó szavakkal válaszolok ha megkérdezik milyen zenét hallgatok. Bumm Bumm. PÉNZes magyaroknak PÉNZéhség idejére kötelező darab. (Via Soundcloud)

P€PA & Z​$​OLI – pzs_dzsungel: A titokzatos magyar brékmékerz egy korai darabjára már anno felfigyeltem, most az angol E-Beamzen (a hírhedt ‘Winona’ track kiadója is) jelent meg négy számuk, az egyik a pézsé dzsungel.

Tristan Arp – Pipeline (Machine Woman Rework): Igen, ezt jogos “reworknek” aposztrofálni, például a hipnotikus vokálnak nyoma sincs az eredetiben. Tény hogy a rework kellemesen koszosít az eredetin, de az alap groove onnan jön, csak Machnine Woman kicsit talán jobban kiemeli. Kicsit UK bass nosztalgiám is lett, de vajon miért. (Via Soundcloud)