Track Friends /május

Theus Mago – Ella (Curses ‘Smokin Lights Dub’): A soundcloud algoritmusa sodorta elém a berlini Ombra INTL kiadó legfrissebb korongját. A soundcloud algoritmusa pontosan tudja hány százaléknyi szexiségre van szükségem a hétköznapokban, így miután kattintottam, meg sem lepett, hogy Ella egy nagyon szexi szám (kb. 70%). A könnyed funk gitározás visszahoz valamicskét az electroclash dominálta kétezres parkettek világából, a féltávnál megjelenő cold-waves szinti fuvallat pedig már a sláger misztikumával kecsegtet, hatására régen elfeledett mozdulatokat villant a csípő, a fenék, a test. I.P. IN CASE OF szatén ágynemű (Via Soundcloud)

Dolo Percussions – Dolo 10: Maxmillion Dunbar nextlevelét megírta, szerelmes könnyével azt is telesírta…síppal dobbal nádi hegedűvel yo! Már megint ez a Trilogy Tapes…Will Bankhead kiadóján nehéz fogást találni…Dolo 3 május 14-től volt a boltokban. I.P. IN CASE OF voltaren dolo (Via Soundcloud)

Jeremiah Soft – Zeestraat: Az utolsó Jeremiah Softon ilyen bangerek voltak. Folytatódik a jól bevált séma: komplex dobok és effektek, és egy vezérdallam. A képen a forrás Electribe Roland JV2080 szempelekkel. B.P. in case of szoros (Via Soundcloud)